.

Steadyrack bicikle - Zid Montirane Bicikl Skladište Rješenje za Tvoje Kuće, Garažu ili Poslovni Prijavu. Lako Instalirati. Ljulja se za 180 Stepeni Više Prostora

Steadyrack bicikle - Zid Montirane Bicikl Skladište Rješenje za Tvoje Kuće, Garažu ili Poslovni Prijavu. Lako Instalirati.

KM 59.99

Iz robe
U trgovini

Pravljenje DA traju – Napravio je od čelika i UV tretirao plastike, naš police su jaki i pravljenje da traju, drži se da 35kg.NE LIFT – Samo ravnotežu bicikl na svoj zadnji točak i gurnuti u rack – nema težak posao zahtijeva.SPAŠAVA PROSTOR – za Razliku od bicikl stoji, hooks ili kotur sistema, naš police ima jedinstven 160-diplomu srednje film.SIGURNO & OSIGURATI – Bicikle stati snugly u rack odmara na prednjem guma, bez mogućnosti da štetne kadru ili diskovi.SPECIFIKACIJE : 2.1" – 2.8" Maksimalnu Guma Širine 20" – 29" Preporučio Volan Promjeru (uključujući gumu).Steadyrack je revolucionarno bicikl skladište za inženjering rješenje koje je lako da neko koristi, spašava gomilu prostor, i da je pravljenje da traju.Da li tražiš da očistimo garažu kod kuce, sacuvati prostora u stan ili se uklopiti iz tvoje kancelarije ili radno mjesto, naš patentirani Steadyracks su svestran bicikl parking rješenje koje si tražio.

Karakteristike