.

ZXUY Vez Hooks Set Aluminijuma & Bambus Pletenje Igle sa Ergonomske Nadimaka za Crocheting Čipke, Podmetača, Čarape,Šal,Rukavice, Šal,Džempere,Torbe (16Size<2.0-12mm>)

ZXUY Vez Hooks Set Aluminijuma & Bambus Pletenje Igle sa Ergonomske Nadimaka za Crocheting Čipke, Podmetača, Čarape,Šal,Rukavice,

KM 64.12

Iz robe
U trgovini

#16 veličina uključuju 2.0 mm 2.5 mm 3.0 mm 3.5 mm 4.0 mm 4.5 mm 5.0 mm 5.5 mm 6.0 mm 6.5 mm 7.0 mm je 7,5 mm 8.0 mm 9.0 mm 10.0 mm 12mm, različite veličine mogu upoznati tvoje dnevne pletenje zahtjeva.Pogodan za pravljenje šal, čarape, rukavice, torbe, šal i džempere, itd. # Napravljen od bambusa materijal, lagan i trajna, možeš koristiti te vez kuke za duže vrijeme.Izvezla iglu je dovoljno duboko da priča nije lako padneš.I više te iskoristi to, bolje postaje. # Jedni vez kuka sa veličine označena na dršci, za lako identifikacije, drago mi je da ti pomognem lako pronaći koju veličinu trebaš. #Taj vez nositi sa ergonomske dizajn, ugodno da stisak, lako u šavova, mogu smanjiti stres na prstima i zglob.Savršeno za početnika i vez ljubavnici.Idealna Božić/Nove Godine/Dan Zaljubljenih/Majka je Dan/Rođendan/poklon za Godišnjicu za svoju obitelj ili prijatelje. #Veoma udobno stisak, u zasticen podnijeti zajedno sa lagan igle znači manji pritisak, tako da možeš vez duže bez nelagodnost. Idealna za putovanja, naš zgodno compact slučaj drži sve tvoje vez hooks organizirani, i znači da možete da iskoristite svoje vrijeme crocheting nigdje! .Sjajnu poklon za brod ljubavnici svih godina i iskustva.Da li su novi u vez ili iskusnog crocheter, ovo vez kuka set će sadržavati sve što im treba je da počnemo i zabaviti za sati sa udobnosti i polako.Savršena za bebu ćebad, šešire, šal i još mnogo! #Idealno za putovanja, naš zgodno compact slučaj drži sve tvoje vez hooks organizirani, i znači da možete da iskoristite svoje vrijeme crocheting nigdje! #Taj vez nositi sa ergonomske dizajn, ugodno da stisak, lako u šavova, mogu smanjiti stres na prstima i zglob.Savršeno za početnika i vez ljubavnici.Idealna Božić/Nove Godine/Dan Zaljubljenih/Majka je Dan/Rođendan/poklon za Godišnjicu za svoju obitelj ili prijatelje.

Karakteristike