.

LUOYE Jogu, Vežbanje Stolicu Obrnuta Yogachea stoj na rukama Promociji Cirkulaciju Lepota Edem Mišića Ravnotežu Debela Gori Unutrašnje Ustav Poboljšanje

LUOYE Jogu, Vežbanje Stolicu Obrnuta Yogachea stoj na rukama Promociji Cirkulaciju Lepota Edem Mišića Ravnotežu Debela

KM 45.45

Iz robe
U trgovini

Najviše odličan izbor : Joga stoj na rukama stolica će biti u mogućnosti da se riješi nevolji.Sada ritam život je brzi, sve više i više ljudi od Sabuherusu, stoj na rukama je zato što je mnogo energije-oduzima, mogu dijetu na isti način kao i drugi sportovi, još pomoći cirkulaciju u tvoje tijelo, unaprijediti dotok krvi u glavu Da radiš.Stoj na rukama od 5 minuta je ekvivalent da spavam sa dva sata.Dizajn zasnovan na ljudskom inžinjering : Joga od obrnuta sto je dizajnirao na osnovu ergonomics, inovativna.U konvencionalna obrnuta, mora da si ruku podržava cijelo tijelo.Ovo obrnuta stolicu, stoji naopako, podršku težinu preko ramena i da olakša obrnuta stajati.To je prvi izbor za početnike joge napadač.Nosi jednostavna procedura je jednostavna, popularna s joge entuzijasti.Brzo instalaciju : Ovo je poraz stolicu, usvojen dizajn spojene munju, zaključaj munju jedni druge, to će i dalje zategnuti bravu.Izdrži 150 kg, leva i desna pravcu swinga efikasno smanjiti, povećanje osjećaj sigurnosti, i zabavno pokret.U isto vrijeme, to može biti instalirana odmah, neograničeno lokacijama, nosiš lak.Udobno i sigurno : u poređenju sa čelični okvir, koji smo napravili da usvojimo još ekološki prijateljskog od drveta.Štaviše, kadar je dizajnirao na osnovu fizičkog inžinjering, i opremljena sa super-pritisak otpora.Dalje, od ima visok gustoću PU pjene stanu, ti će lakše kad stoji naopako.Više mogućnosti : joga stoj na rukama stolicu nije samo pomoći da stoj na rukama, još takođe pomaže da vežbaš druge joge.Na primjer, to je vježbe joge, hip vježbe, nogu vježbe, vežbaš hip, i mnogih drugih joga predstavlja.Pored toga se mogu koristiti i kao sofa ili Kutsugae za stolicu, stolicu više funkcionalan.Obrnuta stolicu parametre : Proizvod Ime : Rasklapanje Joga Obrnuta Stool Material : visokog kvaliteta čelika + PU leather Bearing težinu : 300 KGSpecification : 53x43x35.5cm Size nakon rasklapanje : 73*45*17cm Handstand note!1. Nije prikladno da se koristi u 2 sata nakon jela ili kada pijem puno vode.2. Ako imaš vrtoglavicu kad koristeći obrnuta mašine po prvi put, to ne bi trebalo biti dugo.Bolje je da ima nekog pored tebe, kada ga koristi.3. Ne kraja odmah nakon toga je stoj na rukama, to je najbolje da se odmara, nakon malo aktivnost.4. Vrijeme stoj na rukama trebalo biti pod kontrolom pa, ako je tijelo nije pogodno, zar ne drži to teško i natjeraj sebe.

Karakteristike

53x43x35.5cm :
Size after folding:
73*45*17cm
Handstand notes! :
1. It is not suitable to use within 2 hours after meal or when drinking too much water. :
2. If you have dizziness when using the inverted machine for the first time, it should not be too long. It is better to have someone next to you when using it. :
3. Do not rest immediately after doing the handstand, it is best to rest after a little activity. :
4. The time of handstand should be controlled well, if the body is not suitable, don't hold it hard and force yourself. :