.

YCSM Savio Zvijezda Vodič Šablon za Tkanine,Quilting Turskoj, Savio Zvijezda Šabloni Pokrivač Vladara, Zvezda sa 90 i 45 Stupnja Poravnanja (15in)

YCSM Savio Zvijezda Vodič Šablon za Tkanine,Quilting Turskoj, Savio Zvijezda Šabloni Pokrivač Vladara, Zvezda sa 90

KM 60.45

Iz robe
U trgovini

UKETO ?Prvi svoje vrste, da je Zvezda Složena Šabloni alat stvara mjerenje način da mjesto tkanine u jednakim udaljenosti jedni od drugih, i od centra zvijezda. ?Šablonu. može da se koristi za svaki uzorak koristi jednog 8-pt zvijezda sa 90 i 45 stupnja poravnanja.Šablonu. također čini Laka Zvijezda blok sa upotrebu preriji poena, u pet različitih veličina.Šablonu. karakteristike 22.5 diplomu maraka za različite smještaj od tkanine, kao. ?možeš postavljenu jastuk do vrha šivanje oko svake zvijezde.Ovo je jedan debeli i udobno jastuk!. ?Da životinjske tačke zadržite ga u pola jednom, u redu strane zajedno i novinari.Onda složim dva uglove da sredini i pritisnuti sa parom tako da ostaje u mjesto. ?Plam Lako Savio Zvijezda Obrazac i Šablon ?uzorak dolazi sa 3 veličine šablon.Opis proizvoda : Savio Zvijezda Vodič Šablon za Tkanine,Jutro Zvijezda u Kontaktu Šablon Suitfor Obrazac Koristi jednog 8-Pt ,Zvezda sa 90 i 45 Stupnja Poravnanja Materijal : Imitaciju Veličine : 8in/10/15in Boja : transparentni Cilj : Sada šablon alat za pravljenje zdjelu patosnice Funkcije : Pomoći majstora zašiti zdjelu tepihe i jelo patosnice Uključuju : 1 X šivanje vladar Molim te Napomena :
1. Zbog Priručnik za Mjerenje, Molim vas da Dopustite Razliku od 1~2cm 2. Zbog Razlike u Svjetlo i Ekran, Boju Proizvod Možda Malo Drugačiji od Slika .

Karakteristike